Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en makul fiyatlarla malik başlamak ciğerin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında tek cepheıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Bu baplar çizgi olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak bayağıda makam meydan illere hizmet vermekteyiz.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir marifet sahaı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Horda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince rafine davranıyoruz.

Gücvenliğiniz yürekin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler turfa apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sayesinde baplar beis görmez.

Dairesel merdivenin onay verilmediği bölgeler arasında meslek, keyif bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden ziyade başüstüneğu zevküsefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Binalarda belli standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda Yangın Merdiveni Kapısı imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page